Afbeelding

Wensboom in binnentuin moet mensen met kleine beurs verlichten

Algemeen

ZEVENAAR - December is de maand van feesten en samenzijn. Een gevoel van warmte en liefde is wat deze dagen moet heersen. Dit is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor Pablo van Dick, eigenaar van Restaurant Eet-Lokaal in het centrum van Zevenaar, was dit een trigger en hierdoor ontstond het idee om deze decemberperiode wensen in vervulling te laten gaan voor mensen die moeten leven met een kleine beurs. 

“Samen met enkele andere bedrijven en organisaties roepen we mensen op om een wens voor een ander in onze wensboom te hangen, we willen die ander met het in vervulling gaan van de wens wat verlichten in het begin van het nieuwe jaar”, zegt Van Dick. De vijf meter hoge wensboom staat vanaf 6 december in de binnentuin van Eet-lokaal op het Landgoed Huis Sevenaer. De hele maand december kunnen mensen hier een wens (voor iemand die wat verlichting verdient) ophangen. Niet alle mensen kunnen worden verlicht, maar met een mooie onderbouwing of boodschap voor die ander maak je meer kans op het vervullen van jouw wens voor, en het verlichten van, die ander. “Door samen te werken met andere organisaties zullen we mensen bijvoorbeeld verlichten met een diner voor twee, een nieuwe kledingoutfit, een met bloemen versierd huis, of bijvoorbeeld een dagje uit. Daarnaast kun je ook een wens bedenken waarbij je de ander wilt verlichten met ‘mankracht’ of een wat grotere wens.” De heren van serviceclub Ronde Tafel 95 de Liemers leveren reeds vele jaren een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap. Het is een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert maar daarnaast aan service doet. Met hun netwerk en mankracht willen zij deze actie ondersteunen en een of meer wensen in vervulling laten gaan.
Bedenk wie wij begin van het nieuwe jaar kunnen verlichten en bezoek de website www.eet.lokaal.com of vanaf 6 december de binnentuin van Eet-Lokaal aan de Markt 25 op het Landgoed Huis Sevenaer.