De clubkampioenen: staand: Jules Jägers, Henri Jansen, Jos Jansen. Zittend Carmen en Renee Jägers (Foto: Jos Jansen)
De clubkampioenen: staand: Jules Jägers, Henri Jansen, Jos Jansen. Zittend Carmen en Renee Jägers (Foto: Jos Jansen) Foto: Jos Jansen

Clubkampioenschap 2022 bij Tennisvereniging Lobith

Algemeen

LOBITH - In het weekend van 8 tot en met 11 september hebben bij de tennisvereniging Lobith de jaarlijkse clubkampioenschapen plaatsgevonden.

Op het park nabij ‘de Lobithse Molen” werd er gestreden in de categorieën herendubbel, damesdubbel en mixdubbel. 
Na een spannende strijd in de voorrondes waren op zondag de finales, die gespeeld werden in een poule. Bij de heren speelde Bas van Uhm met Roel Roebbers, Robin Krabben met Bram van Halteren en Henri Jansen met Jos Jansen. De laatste twee gingen met de eer strijken en werden clubkampioen.
De damesdubbel werd een strijd tussen Carmen Jägers/Renee Jägers, Martine Jägers/ Carloline Vos en Petra Lindner/ Marijn van Halteren. In deze categorie trokken Carmen en Renee aan het langste eind en werden zo gekroond tt clubkampioen.
Ook in de mixdubbel werd er hard gestreden door Rik Krabben/Petra Lindner, Robin Krabben/Marijn van Halteren en Jules Jägers/Carmen Jägers. Hier kwamen Jules en Carmen als winnaars uit de strijd. 
Het bestuur: “Al met al kunnen we terug kijken op een geslaagd toernooi dat werd afgesloten met een BBQ en het spel Swing, waar Steef Hubers als winnaar met de hoofdprijs ging strijken.”