Joop Boxstart, Koen te Dorsthorst en John te Dorsthorst (Foto: Hennie Bakker)
Joop Boxstart, Koen te Dorsthorst en John te Dorsthorst (Foto: Hennie Bakker) Foto: Hennie Bakker

Onthulling nieuw logo voor BOZ

Algemeen

ZEVENAAR - Als opening van het nieuwe seizoen hebben Joop Boxstart en John te Dorsthorst eind augustus een fijne middag verzorgd bij Belangenvereniging Ouderen Zevenaar (BOZ). In de pauze werd het nieuwe logo onthuld.

Als verrassing trad ook Koen te Dorsthorst op, die spelend op zijn saxofoon een prima aanvulling bleek te zijn. De aanwezigen genoten en zongen uit volle borst mee. 

‘KBO’ is bij de meeste mensen bekend maar Belangenvereniging Ouderen Zevenaar een stuk minder. BOZ is echter een zelfstandige vereniging en aangesloten bij KBO Gelderland. Om meer bekendheid te geven aan de naam Belangenvereniging Ouderen Zevenaar (BOZ) heeft het bestuur besloten een nieuw fris logo te laten ontwerpen. 

Wim Peters heeft deze uitdaging aangenomen en tijdens deze middag uitleg gegeven over het tot stand komen van dit logo. “Fris, toekomstgericht, een hoofd vol nieuwe ideeën, drijvend op een wolk, met de voeten op de grond in het zo vertrouwde Liemerse landschap. Zo zal een belangenvereniging voor ouderen zich gedragen, vooral met het oog op een steeds jongere ouderengroep met langzaamaan beperkte mogelijkheden.” Tijdens de pauze werd de aanwezigen een petitfour aangeboden met dit nieuwe logo erop.

Tijdens de soosmiddagen in Schuttersgebouw Sint Andreas zijn activiteiten gepland: 4 oktober optreden van Anneke Rot: ‘Pruttelkoffie met krentenmik’, 15 november presentatie over baksteenindustrie en de arbeiders door Henk van Aalten en in december een kerstviering.
Nieuwe leden vanaf 50 jaar zijn welkom. Neem contact op met secretariaat, via tel. 0316 341276 of l.vries84@upcmail.nl.