Henk Reimert, Tom van Geemen en Mathijs Gerritsen op het landgoed.
Henk Reimert, Tom van Geemen en Mathijs Gerritsen op het landgoed.

Drie nieuwe gezichten in bestuur stichting Landgoed Huis Sevenaer

Algemeen

ZEVENAAR - In mei 2022 zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd voor de Stichting Jonkheer Huub van Nispen van Sevenaer Memorie.

Henk Reimert, Tom van Geemen en Mathijs Gerritsen, zullen respectievelijk de rol van voorzitter, penningmeester en secretaris op zich nemen. Samen met de zittende leden Adriaan Blokland, Joyce van Katwijk en Frans van Nispen tot Pannerden, komt het bestuur daarmee op volledige sterkte. De commissie die de selectie heeft begeleid is blij met de benoeming waarmee de gewenste balans tussen vernieuwing en continuïteit is gevonden.
Henk Reimert: “Het landgoed is een volgende fase in gegaan en hier hoort een breed en sterk bestuur bij. Samen met mijn collega-bestuursleden ben ik zeer gemotiveerd om de komende jaren sturing te geven aan de opgaven waar het landgoed voor staat. Ik verwacht daarbij verder te kunnen bouwen op het indrukwekkende werk dat de afgelopen tijd is verzet. In mijn werkzaamheden zal de toekomst van het landgoed, met respect voor de historie, steeds het uitgangspunt zijn.”

Kerkbericht Oud-Zevenaar

OUD-ZEVENAAR - Kerkbericht week 25 van 23 tot en met 29 juni: 26 juni is er geen viering in de Sint Martinuskerk van Oud-Zevenaar.