Na twee jaar vinden er weer vakantiespelen plaats op het Gelders Eiland
Na twee jaar vinden er weer vakantiespelen plaats op het Gelders Eiland

Inschrijven Vakantiespelen Gelders Eiland

Algemeen

LOBITH - Nog maar een paar weken en dan is het weer zover: de Vakantiespelen Gelders Eiland gaan weer beginnen. Om precies te zijn van 22 tot en met 26 augustus. 

Volgende week worden op de basisscholen in de gemeente Rijnwaarden de krantjes uitgedeeld. Ook op de basisscholen in Zevenaar voor die leerlingen die woonachtig zijn in de oude gemeente Rijnwaarden. Wie geen krantje heeft ontvangen, kan contact opnemen via Facebook of bestuur@vakantiespelengelderseiland.nl.
Vakantiespelen Gelders Eiland werkt dit jaar weer samen met de Gelrepas en Stichting Leergeld. Wie via één van deze twee fantastische initiatieven zijn kind wil inschrijven kan dat doen tijdens de inschrijf dag op 30 juni van 19.00 tot 20.00 in het Gildehuis in Lobith. Vergeet dan niet de Gelrepas, het id-bewijs van het kind en het nummer van Stichting Leergeld mee te nemen. In de periode na het uitdelen van de krantjes, gaat de inschrijving via de website open. Natuurlijk kun je je dan ook nog aanmelden als leiding bij de groepen. Het bestuur doet een oproep: “We hebben, voor dit jaar, echt nog veel te weinig aanmeldingen. Op deze manier moeten we misschien wel een deel van het programma gaan schrappen en dat wil toch niemand? Zeker voor de Kiezeltjes, de allerjongsten, hebben we nog heel veel leiding nodig.” Het programma van de Kiezeltjes loopt op maandag de 22e van 9.00-13.00 uur, de 23e van 9.30-13.00 uur en op de 24e van 9.30-14.00 uur. “Je kunt je opgeven vanaf 14 jaar.” Ook de Donderstenen (groep 3,4 en 5) hebben nog leiding nodig. Het programma van de Donderstenen is maandag tot en met vrijdag. “Als je hier wilt helpen, is de minimumleeftijd vijftien jaar. Uiteraard kunnen de Keien ook nog wel een handje of wat gebruiken. De minimum leeftijd om leiding te worden bij de Keien, is 16 jaar. Inschrijven kan via www.vakantiespelengelderseiland.nl/inschrijven/.