Aantrekkelijke aanbiedingen tijdens de Pinkstershow.
Aantrekkelijke aanbiedingen tijdens de Pinkstershow.

50 jaar Mazda Dealer!

Algemeen

ARNHEM - Jansen Arnhem viert dit jaar het vijftigjarig bestaan als Mazda Dealer. Begonnen begin jaren 70 in een oude broodfabriek aan de Cardanuslaan in Doorwerth is Mazda Jansen Arnhem uitgegroeid tot een begrip in de regio. In 1992 kreeg Jansen het dealerschap voor Arnhem en omstreken en is nu gevestigd aan de Vlamoven 28 in Arnhem.

Tijdens ons bezoek aan de showroom vertelt Rein Jansen: “We vieren dit jaar ons 50-jarig bestaan als Mazda Dealer. Dat hebben we in april met een speciale showroom actie gedaan en daarnaast hebben we onze meest trouwe klanten een taart met bedankbrief gestuurd. Daar krijgen we echt leuke reacties op. We hebben ons personeel bedankt door middel van een leuke dag en een fantastisch diner. Vrijwel alle medewerkers zijn al lang in dienst, en hebben echt bijgedragen aan ons gezamenlijk succes. Onze diagnose-expert Jan Dekkers werkt vijftig jaar bij ons en is sinds afgelopen jaar wederom gediplomeerd master technician.” Jansen laat de gemoderniseerde showroom en zojuist aangepaste werkplaats zien. “We gaan op korte termijn onze receptie moderniseren waardoor klanten prettiger kunnen werken als ze even moeten wachten.”

Mazda Jansen opereert nog steeds als familiebedrijf. “We merken dat klanten onze persoonlijke aanpak enorm waarderen. De meeste van onze klanten blijven klant”, zegt Jansen trots. Op de vraag of er meer festiviteiten op de planning staan reageert Jansen: “Zeker, dat doen we 6 juni tijdens de Pinkstershow met aantrekkelijke aanbiedingen om nieuwe en gebruikte auto’s die inmiddels een jaar BOVAG garantie hebben.”

Mazda Jansen Arnhem, Vlamoven 28, Arnhem, 026 364 8888, www.jansenarnhem.nl.