Een act met papegaaien in Circus Bolalou.
Een act met papegaaien in Circus Bolalou.

Circus komt naar Duiven

Algemeen

DUIVEN - Hooggeëerd publiek, het circus is weer in de stad. Circus Bolalou komt van 13 tot en met 15 mei naar Duiven. In het Horsterpark aan de Horsterparklaan worden meerdere voorstellingen gegeven. 

Geniet van klassiek circus in een modern jasje met spectaculaire acrobatiek aan de doeken, doldwaze clown, vuurspuwers en razendsnelle kostuumwisselingen. Dieren ontbreken niet in het programma, als enig circus in de Benelux presenteert Circus Bolalou een act met witte wolfshonden en ziet het publiek ook papegaaien. Het circus wordt gerund door Steffie, een van de weinige vrouwelijke circusdirecteuren in Europa. Samen met alle artiesten zorgt zij voor ruim 120 minuten circusplezier met dieren en artiesten. Het circus is na een lange coronapauze sinds eind februari weer op tournee door heel Nederland en is blij om in Duiven voorstellingen te mogen geven. Alle artiesten hebben ruim twee jaar gewacht om hun act weer aan het publiek te mogen tonen.
Er zijn voorstellingen op vrijdag 13 mei 19.00 uur, zaterdag 14 mei 15.00 én 19.00 uur en zondag om 15 mei 11.00 én 14.00 uur. Kaarten online reserveren via de website www.circus-bolalou.nl of 45 minuten voor elke show aan de circuskassa. De voorstellingen om 19.00 uur zijn actievoorstellingen met gereduceerde entreeprijzen. Meer info op de website.