Foto: Pexels
Foto: Pexels

Hoe bevestig je kabelgeleiding?

Algemeen

Kabels kunnen erg in de weg liggen als je aan het werk bent. Helaas zitten er al aan veel apparatuur, machines en technologie kabels. Zo heb je al snel meerdere kabels als je op een computer met toetsenbord en muis werkt. Gelukkig zijn er manieren om deze kabels netjes weg te werken zodat je er minder last van hebt. Zo kun je je kabels langs een kabelclip halen zodat ze langs je bureau zullen lopen en niet in de knoop raken. Er zijn ook kabelslangen of kabeldoorvoeren om de kabels netjes weg te werken. Natuurlijk kun je ook simpele tape pakken en daarmee de kabels langs of onder je bureau plakken.

Een spiraalband voor het bundelen van je kabels

Wij zijn persoonlijk fan van de spiraalband. Een spiraalband is een band waar je kabels in kan bundelen en zo lijkt het net alsof er een grotere kabel is. Deze is makkelijker weg te werken achter of onder je bureau. Spiraalbanden worden zo genoemd omdat de band een spiraalpatroon heeft. Hierdoor zijn er openingen in de band waar je dus ook kabels uit kan laten komen. Als je dus bijvoorbeeld kortere kabels hebt die je ergens nodig hebt, dan kun je deze langs deze openingen in de spiraalband eruit halen. Je kunt dus met een spiraalband de kabels bundelen, netjes wegwerken en naar wens op verschillende plekken eruit halen. 

Het bevestigen van kabelgeleiding 

Bevestigen van kabelgeleiding is geheel afhankelijk van welke kabelgeleiding je hebt gekocht. Bij kabelclips kun je deze simpelweg aan de zijkant of onderkant van je bureau vastmaken. Kabelslangen en spiraalbanden worden vaak geleverd met een verzwaarde voet of bevestigingsbeugel. Bij de verzwaarde voet zorgt de voet ervoor dat de slang goed blijft staan op de grond en met de bevestigingsbeugel kun je de spiraalband bij de kabelgoot bevestigen. Sommige spiraalbanden worden geleverd zonder bevestiging. Deze spiraalbanden kun je gewoon makkelijk aanbrengen om je kabels en dan ergens neerleggen zoals onder en achter je bureau zodat ze niet meer in de weg liggen. 

Spiraalband online kopen 

De spiraalband is volgens ons een van de beste opties als je op zoek bent naar goede kabelgeleiding. De spiraalband is in verschillende winkels voor kantoorartikelen te koop, maar is natuurlijk ook gewoon online te bestellen. Dan wordt de spiraalband dus gewoon lekker bij je thuis geleverd. Neem eens een kijkje op Nedelko.nl voor de beste spiraalbanden. Deze doen hun werk goed, zijn betaalbaar en bundelen al je kabels makkelijk. Hier vind je ook andere opties voor kabelgeleiding die je zullen helpen je kabels netjes weg te werken.