Foto: Pexels
Foto: Pexels

Gouden jubileum vieren: drie cadeautips!

Algemeen

Vijftig jaar getrouwd, dat is een prachtige prestatie! Een prestatie die uitgebreid gevierd mag worden en die zeker een mooi cadeau waard is. Zo kun je bijvoorbeeld met de hele familie een of meerdere vakantie vakantiehuisjes cadeau doen en met z’n allen het gouden jubileum vieren. Of denk je dat het vijftig jaar getrouwde stel er liever met z’n tweeën op uit gaat? Ook dat is een leuk idee voor een cadeau. Wat het ook gaat worden, met deze drie cadeautips wordt het zeker een geslaagd jubileum!

Gouden jubileum vieren: drie cadeautips!

Weekendje weg voor twee

Welk stel vind het niet fijn om er gezellig samen op uit te gaan? Een weekendje of midweek weg voor twee is dan ook een prachtige cadeau om te geven aan een koop dat al vijftig jaar gelukkig getrouwd is. Trommel al je familieleden bij elkaar en verzin een leuke locatie om een vakantiehuis Nederland te boeken voor het stel. Misschien de plek waar ze elkaar ontmoet hebben, of een van hun geboorteplaatsen? Of juist een plaats waar ze nog nooit zijn geweest, maar altijd al naartoe wilden gaan? Wat het ook gaat worden, de ontvangers zullen zeker weten blij zijn met dit geweldige cadeau.

Familievakantie

Zijn jullie een heel hechte familie? Of is de familie verspreid over het hele land en zien jullie elkaar lang niet vaak genoeg? Dan is het een leuke cadeautip om met z’n allen op vakantie te gaan. Je kunt dit cadeau geven op de dag van het jubileum, maar je kunt het stel natuurlijk ook verrassen door ze gewoon mee te nemen naar de plaats van bestemmen. Hiervoor die je natuurlijk wel eerst een keuze te maken uit een bestemming in Nederland en daar een of meerdere grote vakantiehuizen te boeken, zodat iedereen mee kan. Of al aanwezig is om ‘suprise’ te roepen als het gelukkige stel binnen komt lopen. Wat een bijzondere verrassing!

Feestje voor het stel

En daarmee komen we meteen op de volgende cadeautip. Want wat is er leuke dan een groot feest als je wat te vieren hebt? Dit is prima te combineren met een vakantie of weekendje weg. Zo kun je het feestje organiseren op de eerste dag, waarna iedereen weer vertrekt om het getrouwde stel alle te laten genieten van de vakantie. Of je blijft allemaal en maakt er een leuke familievakantie van mét een groot feest op de eerste of juist de laatste avond. Dat feest is natuurlijk ook een verrassing, net als die vakantie cadeau.