Huub Meijer
Huub Meijer

Sociaal Zevenaar: voor uw belang

Algemeen

ZEVENAAR - Eens in de vier jaar vinden in Nederland gemeenteraadsverkiezingen plaats. De eerstvolgende gemeenteraadsverkiezingen zijn op woensdag 16 maart 2022. Dan mogen ook de inwoners van de gemeente Zevenaar hun stem uitbrengen. De huidige gemeenteraad van Zevenaar bestaat uit negen verschillende partijen. De grootste partij is het CDA met zeven zetels. Daarna volgen Lokaal Belang (6 zetels), WijZZ (4 zetels), PvdA (3 zetels), VVD (2 zetels), SP (2 zetels), D66 (1 zetel), Sociaal Zevenaar (1 zetel), GroenLinks (1 zetel). In de krant van 19 januari stellen zij zich aan u voor. Online brengen we deze week elke dag een andere partij voor het voetlicht. Vandaag Sociaal Zevenaar.

Wij zijn al meer dan 20 jaar een zelfstandige lokale politieke partij, zonder landelijk partijkantoor dat ons allerlei verplichtingen oplegt. Hierdoor kunnen wij ons volop concentreren op de lokale problemen.

Want u weet het vast wel: het tekort aan goede woningen voor starters en ouderen, de te hoge woontorens, de kinderboerderij, het schrale zorgcompliment, het falende centrumplan en de scholen in die moeten verhuizen.

Hulp en steun voor alle inwoners

Dit zijn maar een aantal zaken waarin Sociaal Zevenaar een duidelijke stem liet horen en opkwam voor de belangen van de betrokkenen. Wij bieden steun en hulp aan mensen die tegen de ambtelijke muur van gemeente Zevenaar aanlopen. Sociaal Zevenaar luistert altijd naar u. We kijken met u mee of wij u kunnen helpen, door kritische vragen te stellen aan het college of de juiste weg te wijzen. U hoeft geen lid te zijn van onze partij om onze hulp te krijgen.

Onze missie

Wij willen meer samenwerking tussen politiek en organisatie en eindelijk echte aandacht voor burgerparticipatie. We willen een efficiëntere gemeente met meer service naar haar burgers. Tenslotte willen we bundeling van lokale inkoop.
Zorgen voor elkaar, met respect voor iedereen. Eén gemeente, waar het voor iedereen fijn wonen en werken is. Kijk op onze website voor onze zeven beloften.

Wat kiest u in het stemlokaal?

Afbeelding