Fractievoorzitter Peter Vos
Fractievoorzitter Peter Vos

VVD Zevenaar maakt gemeente Zevenaar weer groots

Algemeen

ZEVENAAR - Eens in de vier jaar vinden in Nederland gemeenteraadsverkiezingen plaats. De eerstvolgende gemeenteraadsverkiezingen zijn op woensdag 16 maart 2022. Dan mogen ook de inwoners van de gemeente Zevenaar hun stem uitbrengen. De huidige gemeenteraad van Zevenaar bestaat uit negen verschillende partijen. De grootste partij is het CDA met zeven zetels. Daarna volgen Lokaal Belang (6 zetels), WijZZ (4 zetels), PvdA (3 zetels), VVD (2 zetels), SP (2 zetels), D66 (1 zetel), Sociaal Zevenaar (1 zetel), GroenLinks (1 zetel). In de krant van 19 januari stellen zij zich aan u voor. Online brengen we deze week elke dag een andere partij voor het voetlicht. Vandaag de VVD.

De VVD Zevenaar heeft als oppositiepartij in de afgelopen 4 jaar niet zoveel kunnen bereiken met slechts 2 zetels. Terwijl ze zeker goede ideeën ingebracht hebben. Hier gaat verandering in komen. VVD Zevenaar is ambitieus!

Voor de komende 4 jaar gaat de VVD ervoor zorgen dat er minstens 500 goede en betaalbare woningen en 50 flexwoningen worden gebouwd. Ook in de kernen! Inwoners krijgen ondersteuning van de gemeente bij hun bouwinitiatieven en er komen versnelde procedures voor bouwvergunningen.
De VVD gaat voor een verstandig financieel beleid. Om de centrumleegstand aan te pakken gaat de VVD reclamebelasting aanpassen, terrasbelasting 50% verlagen, evenementenbeleid en regels versoepelen en het parkeergeld afschaffen. Ook de hondenbelasting wordt afgeschaft.

“Ook veiligheid staat bij de VVD Zevenaar hoog op de agenda, extra wijkagenten zijn nodig voor de veiligheid op straat. Er komt een fietstunnel en calamiteitenweg naar Groot Holthuizen. De huisartsenpost in de gemeente Zevenaar moet open blijven.” Aldus lijsttrekker Peter Vos.

Naast de nummer 1 Peter Vos bestaat de VVD Zevenaar uit het volgende team: Joke Koenen, Pascal de Winkel, Martin Bloemberg, Will ten Westeneind, Koen Kock, Robbert van Rooij, Berno Stokman, Sandra Thomassen en Mickel Voois.

Maak Zevenaar weer groots en stem VVD Zevenaar!

VVD Zevenaar
Fractievoorzitter Peter Vos
p.vos@raad.zevenaar.nl

Afbeelding