Lijsttrekker Harry Staring
Lijsttrekker Harry Staring

Lokaal Belang Zevenaar pakt door!

Algemeen

ZEVENAAR - Eens in de vier jaar vinden in Nederland gemeenteraadsverkiezingen plaats. De eerstvolgende gemeenteraadsverkiezingen zijn op woensdag 16 maart 2022. Dan mogen ook de inwoners van de gemeente Zevenaar hun stem uitbrengen. De huidige gemeenteraad van Zevenaar bestaat uit negen verschillende partijen. De grootste partij is het CDA met zeven zetels. Daarna volgen Lokaal Belang (6 zetels), WijZZ (4 zetels), PvdA (3 zetels), VVD (2 zetels), SP (2 zetels), D66 (1 zetel), Sociaal Zevenaar (1 zetel), GroenLinks (1 zetel). In de krant van 19 januari stellen zij zich aan u voor. Online brengen we deze week elke dag een andere partij voor het voetlicht. Vandaag Lokaal Belang Zevenaar.

Opnieuw heeft Lokaal Belang een veelbelovende kieslijst weten samen te stellen voor de komende raadsverkiezingen. 

Na een zorgvuldig afwegingsproces met criteria als vertrouwen en openheid, heeft een objectieve kiescommissie de lijst samengesteld. Op 8 januari jl. heeft de ledenvergadering ingestemd met de kieslijst. Veelbelovend jong politiek talent, ervaring en een goede balans tussen stad en de dorpen. Kortom: alle ingrediënten voor een goede belangenbehartiging voor de komende jaren van onze inwoners zitten erin.
Uiteraard is lijsttrekker Harry Staring blij met de kieslijst. ‘Een lijst met lef ! Waar het politieke partijen maar niet lukt onze jongeren warm te maken voor de politiek in de eigen gemeente is ons dat voortreffelijk gelukt. Wie de jeugd heeft heeft de toekomst’ aldus Harry. De kandidaten zijn niet alleen op hun kennis en kunde geselecteerd, maar zeker ook op hun enthousiasme en de reeds voor Zevenaar getoonde inzet.
De nieuwe fractie zal met een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke belangen besluitvaardig en daadkrachtig optreden. De burger verwacht van een echter lokale partij, dat zij eerlijke, oprechte en plaatselijk georiënteerde politiek bedrijft. Onze mensen stellen zich dan ook volledig ten dienste van de inwoners. Speerpunten zijn o.a. : maatwerk voor onze inwoners, verenigingen en bedrijven en het daarbij tonen van bestuurlijk lef. Omdat Lokaal Belang Zevenaar verkiesbare leden in de stad en al haar dorpen heeft, is zij toegankelijk, herkenbaar en benaderbaar voor haar kiezers. Kortom, Lokaal Belang Zevenaar pakt door!

Afbeelding