Bezoekers voelen zich thuis in het Gildehuis
Bezoekers voelen zich thuis in het Gildehuis

Dagbesteding Caleidoz Lobith naar nieuwe stek

Algemeen

LOBITH - De bezoekers van de dagbesteding in Lobith hebben het naar hun zin op hun nieuwe stek. Vanuit het Gildehuis kijken ze uit over natuurgebied De Geuzenwaard. Met een lekker kopje koffie binnen handbereik genieten ze hier van het mooiste uitzicht dat er is.

Afgelopen week is de dagbesteding, onderdeel van Caleidoz Welzijn, verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Dorpsdijk in Lobith. Medewerkers van Caleidoz en van het Gildehuis hebben samen hard gewerkt om er een fijne, gezellige plek van te maken. Een plek waar iedereen zich thuis voelt. De dagbesteding was eerder te vinden in het Dorpshuis aan de Markt in Lobith. In de voormalige bibliotheek. Omdat het Dorpshuis een andere bestemming krijgt, is er gezocht naar een nieuwe locatie. En die is gevonden. Een mooie plek, midden in het dorp én midden in de samenleving. Want het Gildehuis is ook de thuisbasis van verschillende verenigingen, zoals de carnavalsvereniging, schutterij EMM en de Leo Harmonie. Een plek waar mensen samenkomen. Waar er wordt gebiljart. Zo ontmoeten de bezoekers van de dagbesteding ook weer andere mensen. En blijven zij betrokken bij wat er speelt in het dorp.
De dagbesteding is bedoeld voor mensen die samen met anderen een zinvolle invulling aan de dag willen geven, maar die overdag wel wat begeleiding kunnen gebruiken. In de foyer en in de grote zaal van het Gildehuis is er volop ruimte voor diverse activiteiten. Daarbij wordt er natuurlijk altijd rekening gehouden met de wensen van de bezoekers. In de zomer is het prachtige natuurgebied vanaf het grote balkon te bewonderen.

De dagbesteding in Lobith is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 9.30 uur – 16.30 uur. Dit kan afwijken in verband met de nieuwe coronamaatregelen.
Voor meer informatie kijk op: www.caleidoz.nl of bel met de servicedesk: 0316 24 32 04.