[aangeboden door thebagstore.nl] Met een creatieve geest kan er meer


Foto:
aangeboden door thebagstore.nl

Met een creatieve geest kan er meer

Sommige spullen draag je alleen in de zomer, bepaalde activiteiten doe je gewoon niet in de winter. Welnee! Er zijn heel veel dingen die je het hele jaar door kunt doen, als je er maar een beetje een creatieve geest op nahoudt. Hoe? We nemen je op sleeptouw. 

Een rugtas, die draag je alleen in de zomer. Not! Dat laat je ook wel uit je hoofd als je de nieuwste Inyati ziet. Die wil je! Zelfs als het regent en koud is. Zo’n tas is een welkome aanvulling op iedere outfit en je draagt er gemakkelijk je sleutels, smartphone, energiereep, zonnebril (ook in de winter!) in mee. Een paar handschoenen passen er ook in. Handig, stijlvol en mooi! 

Het gebeurt trouwens wel vaker dat we menen dat een bepaald product bij een seizoen hoort terwijl je die eigenlijk het hele jaar gebruiken kunt. We noemden al de zonnebril. Die heb je in de winter ook echt nodig. Felle zon kan verblindend zijn, vooral als er sneeuw ligt. En daarvoor nog, in het najaar, heb je vaak die lage zon die je tijdens het autorijden parten speelt. Een zonnebril is dan onmisbaar. 

Ga eens in de winter bbq-en

Een bbq alleen maar te gebruiken in de zomer? Onzin. Ga eens winter-bbq-en. Doen ze in Scandinavië altijd al. Daar tref je rond wandelgebieden en bij skipistes mogelijkheden om worstjes op een rooster boven een houtvuur klaar te maken. Heerlijk! Daar hoeft het geen zomer voor te zijn. 

Flipflops alleen maar draagbaar in de zomer is ook al zo’n fabeltje. Je draagt ze gewoon het hele jaar door, maar vanaf een zeker moment alleen nog maar binnen. Die slippers lopen heerlijk, en je stapt er vanuit je bed zomaar in. Trouwens; ze kunnen ook hun dienst bewijzen als je in een openbare ruimte douchen gaat, in het zwembad bijvoorbeeld. Houd ze dan gewoon aan, dat zorgt ervoor dat het een stuk hygiënischer doucht. Je vermijdt direct contact met de vloer. 

Lekker hardlopen met een heuptas

Nog een voorbeeld, dit keer uit de hardloopwereld. De heuptas waar je in de zomer gelletjes en je smartphone in mee nam, doet in de winter heel goed dienst als plek voor handschoenen en een mutsje. Iedere hardloper weet dat hoe koud je ook begint, op een gegeven moment is je lichaam opgewarmd en wil je van die muts en handschoenen af. Die stop je dan makkelijk in dat tasje. Ideaal, en lekker hardlopen

Datzelfde geldt overigens voor het opbergen van een portemonnee. Neem nou die van Micmacbags. Dat zijn portemonnees die je makkelijk meeneemt in een heuptas en die je in de wintermaanden misschien nog in je jaszak draagt, maar in de zomermaanden juist weer handig opbergt in zo’n fijne heuptas. Die heuptas kan altijd. 

Zijn er nog meer zaken die zowel in de zomer als in de winter dienstdoen terwijl je dat niet zou verwachten? Nu ja, dat leuke zomerjurkje natuurlijk. Gewoon in de winter ook dragen met een mooie warme maillot eronder, laarzen erbij, mooi vest erover. Succes verzekerd en het zit natuurlijk heerlijk. 

Kortom; denk niet in hokjes. Draag wat je prettig vindt, doe wat je leuk vindt. Of dat nu in de zomerzon of in een winters landschap plaatsvindt. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden