Afbeelding
Foto:

The Interruption gaat knallen in De Dijk

zaterdag 6 april 2024 20:00

PANNERDEN - The interruption gaat voor de eerste keer in de nieuwe bezetting er weer een avondvullend programma uit knallen. dat gebeurt op 6 april in De Dijk in Pannerden. De zaal is open om 20.00 uur.

De coverband is in 2020 opgericht door vier muzikanten uit regio Montferland en Liemers die een pauze hebben gehad na te zijn gestopt met eerdere bands. Daar dankt de band de naam The Interruption dan ook aan. Het begon bij deze muzikanten weer te kriebelen om weer in een band te spelen. Tijdens de kennismaking en tevens eerste repetitie bleek er al snel een muzikale en persoonlijke klik te zijn. Na een korte zoektocht werd er een ervaren zangeres aangetrokken om het podium weer op te mogen gaan.

De bezetting is afgelopen jaar uitgebreid met een tweede zangeres en zanger waardoor er een zeer breed repertoire gespeeld kan worden. Van pop/rock t/m soul wordt ten gehore gebracht. Zelfs Nederlandse popnummers worden gespeeld. Voor menig muziekliefhebber zit er wel een nummer tussen die hij of zij graag wil horen.

Gezelligheid is het sleutelwoord voor het intact houden van de formatie waarbij de drive er is om de nummers die worden gespeeld op een kwalitatief goed niveau te brengen. Omdat dit de kick-off wordt in de nieuwe bezetting is er besloten om geen entree te heffen. Bezoekers wordt wel de gelegenheid gegeven een vrije gift te doneren.

De band bestaat uit: Diana Vermeulen (zang), Simone Derksen (zang), Ron Simonis (zang), Rob Onstenk (gitaar-zang), Roel Bisselink / bas.Dominic van Akkeren (drums – zang), Carlo Wezendonk (gitaar)