Oltplay
Oltplay Foto: Onbekend

Gevarieerd Open Podium in Kulturhus De Borg

vrijdag 19 april 2024 20:00

BABBERICH - Op vrijdagavond 19 april staat een grote variatie aan artiesten op het podium van Kulturhus de Borg in Babberich. 

Het duo Martris en John opent de avond. Zij brengen wereldmuziek onder de noemer Songs of Nature. Daarna laat Dr. Anders het publiek kennismaken met zijn visie op de wetenschap in zijn liedjesprogramma ‘Overbodig’. Tijdens de afsluiter van deze avond kunnen de voetjes van de vloer bij bekende covers gespeeld door de band Oltplay. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. 
Songs of Nature van zangeres Martris en gitarist John Verstegen is een verzameling van op de natuur geïnspireerde liedjes. Met dit duo reis je door het wereldlandschap van melodieën, talen en culturen en herken je in de opzwepende muziek de klanken van Zuid-Amerika, de Balkan, Ierland en Afrika. Wetenschapper voor de Grap Dr. Anders brengt een cabaretesk liedjesprogramma over ontslag en veerkracht en alles wat daar tussen zit onder de noemer ‘Overbodig’. De band Oltplay heeft al een paar keer met veel succes opgetreden tijdens een open podiumavond. et hun enigszins eigenzinnige repertoire van oldies uit de 60,70 en 80 er jaren en soms wat moderners, weten ze hun publiek te vermaken.