KalibeR
KalibeR Foto: Q. Dikschei

Kleintje kermis Ooy op 13 april

zaterdag 13 april 2024 20:00 tot 1:00

ZEVENAAR - Voor het zesde jaar organiseert Schutterij E.M.M. Ooy-Zevenaar samen met Topband KalibeR het feest ‘Kleintje Kermis’ op zaterdag 13 april 2024 van 20.00 tot 01.00 uur.

Het muziekevenement waar iedereen welkom is om er een fantastische avond van te maken, een avond vol geweldige muziek en plezier. Een feest voor iedereen die toe is aan een kermisavond zoals het hoort te zijn en wij zien het als de start van het kermisseizoen. KalibeR zal weer alles uit de kast halen en zullen zich met de volledige bezetting weer voor 200% geven. Dus naast Jos, Ben, Quinten en Laura kan ook iedereen kennis maken met de muzikale kunsten van de ‘nieuwkomers’ Thijs, Robin en Maral.

Deze feestavond wordt gehouden in het schuttersgebouw van E.M.M. Ooy-Zevenaar, Slenterweg 2 in Ooy-Zevenaar. Info: www.kleintjekermisooy.nl. Op deze site zijn ook kaarten te bestellen via www.Eventgoose.nl.

Hardcopy kaarten voor deze avond zijn, in de voorverkoop, voor € 10,- te koop bij: Gemak Shop Leuven in Zevenaar en Café De Nostalgie in Zevenaar. Aan de zaal kosten de kaarten € 12,50 (Aanvang 20.00 uur). 

Locatie