Afbeelding
Foto:

Evenement Muziektheater WhatEverHappens

zaterdag 13 april 2024 20:00

PANNERDEN - Na een succesvol optreden vorig jaar van de coverband U2 organiseert Stichting Martinus Pannerden opnieuw een evenement in de Martinuskerk in Pannerden.

Op zaterdag 13 april is er een optreden van Muziektheatergroep WhatEverHappens

WhatEverHappens is een muziektheatergroep van 6 vrouwen en 2 mannen. Zij hebben een totaal verschillende achtergrond, maar vormen als theatergroep een hechte eenheid. Meerstemmige zang binnen het populaire repertoire vormt de basis van hun optredens.

Deze groep heeft ook een “Pannerdense” inbreng, namelijkAnnelies Cornelissen, die inmiddels al jaren in Wehl woont. Annelies is sinds de oprichting een vaste waarde in de groep, die inmiddels al bijna 25 jaar bestaat.

WhatEverHappens heeft al tal van optredens verzorgd voor onder andere bedrijven en instellingen variërend van kleine gezelschappen tot een vol theater van 800 personen.

Zij maken ruim 20 jaar muziektheater, dus een ruime ervaring! Ze hebben een aantal theatervoorstellingen geproduceerd onder de naam Open, Momenten en Ongekend. Zo traden zij meerdere malen op in Het Amphion in Doetinchem, het Musiater in Zevenaar en de grotere broer van de Martinuskerk, de Eusebiuskerk in Arnhem. De diversiteit van hun optredens blijkt ook uit het feit dat ze in 2011 optraden op de Zwarte Cross en het Festival Buitenblik in Oud-Zevenaar.

Uiteindelijk won WhatEverHappens verdiend de Liemerse Cultuurprijs. Het muzikale, vooral Engels- en Nederlandstalig repertoire is divers: ballad, soul, soft-rock, pop, musical. WhatEverHappens speelt muziek van onder andere ABBA, De Dijk, Joe Cocker, Queen, Sting en Daniel Lohues. Het optreden van WhatEverHappens is op zaterdag 13 april in de Martinuskerk en de aanvang is om 20.00 uur. Inloop is vanaf 19.30 uur. Entreeprijs is € 17,50. Koffie of thee zijn gratis. In de pauze en na de voorstelling is de bar geopend. De digitale kaartverkoop is inmiddels begonnen. Ga naar onze website stichting.martinuspannerden.nl/whateverhappens.

De losse kaartverkoop start op 11 maart. Deze kaarten zijn verkrijgbaar bij cafetaria Jansen, Schoolstraat 6b, 6911 AZ Pannerden.