Smartlappenkoor in Alzheimer Café

dinsdag 26 september 2023 19:30

ZEVENAAR - Ieder jaar wordt op 21 september extra aandacht gevraagd voor dementie, op Wereld Alzheimer Dag. “Dit jaar hebben we Smartlappenkoor De Liemers uitgenodigd”, aldus de organisatoren van het Alzheimer Café. “Zij hebben in de afgelopen 12 jaar een goede naam opgebouwd met hun gezellige en humorvolle optredens. Het koor zingt die avond tranentrekkers, levensliederen, dijenkletsers, liefdesliedjes en

evergreens. U kunt niet alleen smartlappen als De Smokkelaar, De Zuiderzee ballade en de Amsterdamse medley verwachten, maar ook internationale evergreens als Sierra Madre en Weisse Rosen aus Athen. Het gezelschap zangers wordt ondersteund door accordeon, bongo en drums. Al met al wordt het een avond van gezellig samen zijn, zingen en genieten met elkaar. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Zalencentrum Staring.”

Het optreden vindt plaats op dinsdag 26 september in het Alzheimer Café in Zevenaar bij de Hooge Bongert 3 in Zevenaar. De deuren gaan open om 19:00 uur en het programma begint om 19:30 uur. De toegang is gratis. Voor meer informatie:  alzheimercafe.zevenaar@alzheimervrijwilligers.nl.