Afbeelding
Foto: Berrygreen

Lathumse Volksfeesten 21 - 22 – 23 – 24 september

donderdag 21 september 2023 0:00 tot zondag 24 september 0:00

LATHUM - Dit jaar wordt het 120e Lathumse volksfeestgeorganiseerd van 21 tot en met 24 september. Op donderdagavond starten de Lathumse Volksfeesten traditiegetrouw met het Koningsschieten.  Vrijdag en zaterdag is hetfeest met activiteiten voor iedereen, jong tot en met oud. Een compleet overzicht van de activiteiten zijn te vinden in de speciale feestgids (deze wordt in Lathum huis-aan-huis verspreid) en op social media van Lathums feest.

Door het lustrum-jaar maakt ook de zondag dit jaar onderdeel uit van het programma. Na een gezamenlijke lunch start zondagmiddag het keizerschieten, gevolgd door het jeugd-koning(in)-schieten. De zondag is een dag die meestal vooral bij leden in trek is. We hopen dit jaar ook weer op een mooie opkomst.

Vorig jaar vond de kindermorgen voor het eerst op zaterdagmorgen plaats. Dat is zeer goed bevallen. De illusionist kreeg zowel de kleine kinderen alsmede de jongeren helemaal op zijn hand, vol bewondering keken ze naar zijn kunsten. Daarom is er opnieuw een kindermorgen.

De botswagens zijn dit jaar weer van de partij, na een jaar afwezigheid is een andere exploitant gevonden. Hopelijk is hierdoor het veld weer mooi gevuld.