Mark Hofman, Róbin de Weerd en Anouk Nijhuis
Mark Hofman, Róbin de Weerd en Anouk Nijhuis Foto:

Gratis Notarieel Café in Het Musiater

vrijdag 9 juni 2023 14:00 tot 17:30

ZEVENAAR - Op vrijdag 9 juni 2023 organiseert Prick & van Houtum notarissen in samenwerking met Kunstwerk! een Notarieel Café in Het Musiater in Zevenaar. Een gezellige informatieve middag, voor iedereen met notariële vragen. Deelnemers ontvangen, onder het genot van een hapje en drankje, informatie over de meest uiteenlopende vragen en kunnen deelnemen aan twee workshops, zoals levenstestament, nalatenschap, samengesteld gezin of Wet langdurige zorg. Het Notarieel Café is geheel gratis, aanmelden is wel noodzakelijk. 

“Veel mensen kampen met notariële vragen, vaak wordt het vooruitgeschoven omdat de materie te complex lijkt, terwijl men er veel geld en ellende mee kan besparen. Tijdens het Notarieel Café leggen we op een eenvoudige manier uit waar u aan moet denken en wat u het beste kunt doen. Zozorgt u ervoor dat u uw zaken goed voor elkaar heeft en geen zorgen over de toekomst meer hoeft te maken. Wij bieden met het Notarieel Café de oplossing”, aldus Mark Hofman, notaris Prick & van Houtum notarissen. 

Loopt u al langere tijd met een van de volgende vragen rond, kom dan vooral naar het Notarieel Café!

* Wie regelt mijn zaken als ik het zelf niet meer kan?
* Wat zijn de gevolgen van opname in een zorginstelling?
* Mijn partner en ik willen elkaar bij overlijden verzorgd achterlaten, hoe regel ik dat?
* Ik wil mijn vermogen fiscaal zo vriendelijk mogelijk aan mijn (klein)kinderen nalaten, hoe doe ik dat?
* Mijn partner en ik vormen met onze kinderen een samengesteld gezin, wat moeten we regelen?
* Ik ben bang dat fraudeurs misbruik van mij maken als ik zelf niet meer goed kan beslissen, hoe voorkom ik dit?

Programma Notarieel Café 

Deelnemers worden om 14.00 uur ontvangen met koffie/thee en wat lekkers, waarna er tijdens een plenair gedeelte uitleg gegeven wordt over testamenten en levenstestamenten.
Vervolgens worden deelnemers opgesplitst in vier workshops. In elke workshop wordt een ander onderwerp behandeld. Er worden twee workshoprondes gehouden. Iedere deelnemer heeft de keuze uit de volgende workshops: levenstestament, nalatenschap, samengesteld gezin of Wet langdurige zorg. Na de workshops is er een informele borrel onder het genot van een hapje en drankje, waarbij deskundigen aanwezig zijn voor persoonlijke vragen. De middag eindigt om 17.30 uur.
Aanmelden
Wilt u uw zaken ook goed voor elkaar hebben en geen zorgen over de toekomst maken?
Meld u zich dan vóór 1 juni aan voor het Notarieel Café door een e-mail te sturen aan info@pvhnotarissen.nl, of door te bellen naar 0316-524641.
Meer informatie is terug te vinden op www.pvhnotarissen.nl. Deelname is gratis.
Let op er is beperkt beschikbaarheid.

Locatie