Afbeelding
Foto:

Dick van Altena terug in Spijk

zondag 4 juni 2023 14:00

ZEVENAAR - Zondagmiddag 4 juni is Dick van Altena met Joop Boxstart & John en Koen te Dorsthorst, Henk van Aalten, Paul Mulder & Theo Scholten in het dorpshuis De Spieker in Spijk. De show Spiek Steengoed 2023 zit vol met liedjes in het Cleverlands dialect, korte verhalen, anekdotes en alles doorspekt met een flinke dosis humor. Dick van Altena is na een periode van fysiek ongemak weer hersteld en is met zijn eerste optreden in de Liemers in Spijk. De fans kunnen weer opgelucht adem halen en weer genieten van zijn prachtige liedjes. Henk van Aalten de verteller van prachtige verhalen zingt samen met Joop Boxstart het inmiddels zeer bekende lied De Have van Spiek. Paul Mulder en accordeonist Theo Scholten nemen u mee over het Gelders Eiland met de allermooiste liedjes. Wim Stijns zorgt voor het visuele aspect met zijn passende dia presentatie. Aanvang 14.30 uur zaal open 14.00 uur. Entree € 15.

Kaarten kopen bij Ed’s deli Lobith 0316-254679 en Gemakshop Zevenaar 0316-343790. Telefonisch reserveren 0630077145