Afbeelding
Foto:

Open Podium De Lantaern

zaterdag 3 juni 2023 20:30

ZEVENAAR - Op zaterdag 3 juni is er een gevarieerd Open Podium in Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar. 

De achtkoppige folkband Nazdrovje opent de avond. Zij zingen en spelen Balkan, Jiddische en Ierse folkmuziek. Daarna wordt het lachen met de voorstelling ‘Met elkaar’ door cabaretier Twan Janssen. De avond wordt afgesloten met ‘gouwe ouwe’ nummers gespeeld door de band Oltplay. De avond begint om 20.30 uur en de entree is gratis. In de jaren 90 ontmoette een groep enthousiaste muzikanten elkaar en zij besloten om samen de volksmuziekband Nazdrovje te starten. Tien jaar lang speelde de groep Balkan, Jiddische en Ierse muziek op verschillende concertpodia. Na een onderbreking van 20 jaar hebben de ze elkaar weer gevonden en staan ze even enthousiast als weleer op het podium. Cabaretier Twan Janssen maakte tussen 2006 en 2019 tien cabaretprogramma’s. Na de eerste try-out van zijn vorige programma in De Lantaern in januari 2019, geeft hij het publiek in Zevenaar graag ook de primeur voor zijn elfde programma ‘Met Elkaar’. Oltplay speelt oldies uit de jaren 60, 70 en 80.