Alzheimer Café Zevenaar: Muzikaal optreden Guus Bok

dinsdag 27 juni 2023 19:30 tot 12:54

Op Wereld Alzheimer Dag hebben Guus Bok en zijn team een ontroerend en hartverwarmend lied gelanceerd genaamd ‘Hou Je Nog Van Mij’. Het nummer gaat over een man die zijn vrouw mist vanwege de ziekte van Alzheimer. Het lied raakte veel mensen die zichzelf in de situatie van de man herkenden en verspreidde zich snel over het internet. Binnen enkele dagen werd het meer dan 150.000 keer bekeken.

Guus en zijn team hebben vervolgens optredens verzorgd in verzorgingstehuizen en Alzheimercafés door het hele land. Tijdens deze optredens zorgt Guus, samen met een pianist, voor een gezellige sfeer met (oud) Hollandse liedjes waarbij alle aanwezigen mee kunnen zingen. Het lied ‘Hou Je Nog Van Mij’ raakt bij deze gelegenheden vaak de gevoelige snaar en zorgt voor emoties en mooie gesprekken tussen Guus en de aanwezigen.

Het is duidelijk dat Guus Bok en zijn team een speciale plek hebben in het hart van mensen die te maken hebben met Alzheimer. Hun muziek brengt vreugde en troost, en hun optredens zorgen voor een gezellige avond met een lach en een traan. Guus en zijn team blijven hun steentje bijdragen om mensen te helpen die te maken hebben met deze ziekte en het is duidelijk dat hun werk enorm gewaardeerd wordt.

Het goede nieuws is dat er binnenkort weer een optreden gepland staat van Guus Bok en zijn team. Het optreden vindt plaats op dinsdag 27 juni in het Alzheimer Café in Zevenaar. De deuren gaan open om 19:00 uur en het optreden begint om 19:30 u. De toegang tot het optreden is gratis, dus iedereen is welkom om te komen genieten van de mooie muziek van Guus en zijn team.

Het Alzheimer Café in Zevenaar is de ideale locatie voor dit optreden, aangezien het publiek hier volledig begrijpt wat het betekent om te leven met dementie. Het optreden belooft een bijzondere avond te worden, waarbij Guus en zijn team de bezoekers zullen trakteren op mooie en vrolijke muziek. 

Het optreden van Guus Bok en zijn team is een prachtig initiatief dat mensen die te maken hebben met dementie een moment van vreugde en troost biedt. Het Alzheimer Café in Zevenaar is dan ook een perfecte locatie voor deze bijzondere avond. Zorg dat je erbij bent en kom genieten van de mooie muziek op dinsdag 27 juni.