Open dag bij Landgoed Huis Sevenaer

zaterdag 17 juni 2023 11:00 tot 16:00

ZEVENAAR - Met als thema “Ervaar de kasteelboerderij in bedrijf” organiseert Landgoed Huis Sevenaer op zaterdag 17 juni haar zomerse open dag. 

Deze open dag is een geweldige gelegenheid om meer te weten te komen over het historische landgoed en in het bijzonder de kasteelboerderij in bedrijf. Het landgoed is, in verband met de kwetsbare natuur, niet vrij toegankelijk. Echter op 17 juni staan de poorten en deuren van 11.00 tot 16.00 uur wijd open voor publiek. Bezoekers ervaren de werkzaamheden op de kasteelboerderij, de verbinding van de mens met de natuur en de wijze van voedselproductie. De vele activiteiten deze dag zijn allen gericht op: ervaren, kennis delen en doen. De open dag wordt samen met restaurant EetLokaal, B&B Huis Sevenaer en LOT Lifestyle georganiseerd. Hiermee wordt de verbondenheid en de betekenis van de verschillende onderdelen van het totale landgoed extra benadrukt. Tijdens de Landgoed Open Dag doen jong en oud informatie en inspiratie op. Kom en ervaar de kasteelboerderij in bedrijf. Kijk en doe mee tijdens de Landgoed Open Dag van Landgoed Huis Sevenaer. De toegang is gratis. Het volledige programma is na te lezen in de landgoed-agenda op de website www.huissevenaer.nl of via de Facebook- en Instagrampagina. Adres: Wittenburgstraat en Markt, Zevenaar.
Informatie: https://www.huissevenaer.nl/landgoed-agenda. De Landgoed Open Dag wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het DELA-fonds