Open Poëziepodium

zaterdag 25 maart 2023 14:00

NIJMEGEN - Tijdens het Open Poëziepodium in Poëziecentrum Nederland (gevestigd in Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen) kan iedereen op zaterdag 25 maart zijn of haar werk voordragen. Iedere voordracht kan ongeveer 10 minuten duren. Na opgave ontvang je meer gedetailleerde informatie. Ook is er altijd ruimte voor spontane voordrachten. Aanvang 14.00 uur. Aanmelden via poeziecentrumnederland@gmail.com. Entree 5,00 euro (entreebewijs is tevens een kortingsbon die in het PcN besteed kan worden voor poëzieaankoop).

Wilt u de maandelijkse nieuwsbrief ontvangen, waarin alle nze activiteiten vermeld staan, gedichten zijn opgenomen en luisterfragmenten zijn aan te klikken? Schrijf u in via https://www.nieuwsbriefsysteem.nl/p/inschrijven/11077/059d78.html

Locatie