Afbeelding
Foto: Informatiecentrum Windpark Koningspleij

Open inloop Energiepark Koningspleij

zaterdag 25 maart 2023 14:00 tot 16:00

Altijd al eens een windmolen van dichtbij willen bekijken? Wil je weten hoe een windmolen energie opwekt, hoe een zonnepaneel werkt of ben je benieuwd wat komt kijken bij de bouw van een wind- en zonnepark? Kom zaterdag 25 maart naar de open inloopmiddag bij het energiepark Koningspleij. Onze vrijwilligers vertellen graag meer. 

Het bezoekerscentrum Koningspleij is van zaterdag 25 maart tot zaterdag 28 oktober elke laatste zaterdag van de maand geopend, van 14:00 tot 16:00 uur. Alleen in de maand juli (schoolvakantie) is er geen open inloop. Locatie: aan het einde van de Nieuwe Havenweg. De eerstvolgende open inloop is op zaterdag 25 maart.

Groepen op afspraak

Op andere dagen is het informatiecentrum op afspraak te bezoeken met een groep. Ook leerlingen van basis- en middelbare scholen zijn van harte welkom om een kijkje bij de turbines en het zonnepark te komen nemen. Daarnaast zijn ook studenten van hogescholen en universiteiten, leden van energieco√∂peraties en andere belangstellenden welkom voor een presentatie en rondleiding langs de windmolens en zonnepanelen. 

Interesse? Stuur een mail naar service@rijnenijsselenergie.nl. Het bezoekerscentrum is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland.

www.windparkkoningspleij.nl