Afbeelding
Foto:

BC Mariken Seniorentoernooi

zaterdag 25 maart 2023 9:30 t/m 21:00

NIJMEGEN - Zaterdag 25 maart houdt de Nijmeegse badmintonclub Mariken het jaarlijkse open seniorentoernooi. Die dag komen spelers uit Nederland en Duitsland naar Nijmegen om het tegen elkaar op te nemen. Het toernooi is tegelijkertijd voor sportliefhebbers de gelegenheid om badminton van hoog niveau te zien: de afgelopen seizoenen bevonden zich onder de deelnemers spelers uit de hoogste divisies van ons land.

Het BC Mariken Seniorentoernooi wordt mogelijk gemaakt door het Interreg Programma Deutschland-Nederland en medegefinancierd door de Europese Unie. Het seniorentoernooi is in de Jan Massinkhal, een sporthal met achttien badmintonbanen. Er wordt gespeeld van 09.30 tot 21.00 uur.

“Het BC Marikentoernooi is een eendaags toernooi waarbij we in poule-afvalsysteem spelen zodat iedereen minimaal twee wedstrijden per onderdeel speelt”, zegt Mart Brands, een van de toernooiorganisatoren. “Omdat de Jan Massinkhal zo groot is, kunnen we ervoor zorgen dat de wachttijden tussen wedstrijden niet te lang zijn. In de hal staat een stand van CHESP en er wordt ook gezorgd voor meerdere gezellige zithoekjes voor tussen de wedstrijden.”

Locatie