Hobby Computer Club HCC Zevenaar

donderdag 23 maart 2023 9:20

ZEVENAAR – De actieve HCC-computervereniging, locatie Zevenaar is volop in beweging. “Indien u ook meer wilt weten over de videobewerking en hierin meer vaardig wilt worden, kom dan gerust vrijblijvend een kijkje nemen bij onze bijeenkomsten. Onze computerexperts behandelen iedere keer weer nieuwe ontwikkelingen op het gebied van videobewerking voor zowel beginnelingen en gevorderden. Wat kunt u verwachten? Bent u met een camera op pad geweest, dan helpen wij u op weg om van de opgenomen beelden een mooi eindproduct te maken. Indien u in het bezit bent van een laptop met een programma voor videobewerking dan is dat extra handig. Wij werken hoofdzakelijk met het programma Pinnacle, Adobe Première en Davinci Resolve. De video-avonden worden verzorgd door Bertus Harmsen en Marcel Matthijsse.”

De  eerstvolgende bijeenkomst is gepland op donderdagavond 23 maart in Verenigingsgebouw aan de  Dokter Honigstraat 3 in Zevenaar. De zaal is open vanaf 19.30u. Aanvang bijeenkomst om 20.00 uur. Aanmelding is niet nodig. Het eerste bezoek is gratis. “Op  deze avond gaan we transparante afbeeldingen maken om in de films te monteren. Ook gaan we aan de slag met 4K films. Wat is 4K en hoe gebruik je dat voor filmmontage? Hoe maak je dat geschikt om op smart tv’s af  spelen? Voor nadere info: https://apeldoorn.hcc.nl