Seniorendanscafé Burgerlust.
Seniorendanscafé Burgerlust. Foto: Ineke Janssen

Seniorendansavond met Cor Kersten

dinsdag 7 februari 2023 19:30 t/m 22:30

NIJMEGEN - Dans- en muziekliefhebbers zijn dinsdag 7 februari welkom in seniorencafé Burgerlust in OBG Nijmegen. De muziek wordt verzorgd door entertainer Cor Kersten. Beginner of gevorderde, alleen of in gezelschap, stijl- of lindanceliefhebber; iedereen is welkom. Aanvang 19.30 uur, toegang is gratis.

Seniorencafé Burgerlust organiseert twee keer per maand een dans- en  muziekavond in OBG Nijmegen. Vaste muzikanten staan garant voor een gezellige avond met foxtrot en wals maar ook beat en linedance horen tot het repertoire. 

OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. Het is een ontmoetingsplek waar iedereen gezien wordt en iets voor anderen kan betekenen. Daarom stelt OBG het grand café graag open voor deze dansavonden. Niet alleen voor eigen bezoekers, maar ook voor gasten van buiten.

Seniorencafé Burgerlust, OBG aan Prof. Cornelissenstraat 2 in Nijmegen. Tijd: 19.30 - 22.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur. Volgende dansavond: 21 februari (carnaval).

Locatie