Warme Winter Lunch op zondag
Warme Winter Lunch op zondag Foto: gert van baast

Muziek en expo tijdens een warme winterlunch

zondag 5 februari 2023 12:30 t/m 14:30

In het kader van warmteplekken in Nijmegen maken we deze winter op zondag 5 februari vanaf 12.30 uur een warme winterlunch in Wijkcentrum Dukenburg. Tevens zal een muzikale omlijsting en een bijzondere exposite u aandacht trekken. 

Ook kunt u kennismaken met lokale landbouw op film. Het menu bestaat uit verse vegetarische erwtensoep, heerlijke pannenkoekjes met boekweitmeel en in de keuken gebruiken we zo veel mogelijk met groenten van de lokale boeren. Laat u thuis de verwarming laag en kom je naar deze gezellige lunch? De prijs is € 5,00. Aanmelden kan door betaling op dinsdag 31 januari in het wijkcentrum tussen 14.00 uur en 15.00 uur. Of u kunt bellen naar Angela vd Mast voor een andere betaalwijze. Tel. 06-27 12 53 86. Het team van de Cultuurtafel Dukenburg, de muzikant en de exposant ontvangen u graag vanaf 12.30 uur. Het adres is: Meijhorst 70-39 Nijmegen Dukenburg.

Locatie