Afbeelding
Foto: Gansekiekers

Kindercarnaval C.V. de On-Ganse

zaterdag 18 februari 2023 14:11 t/m 16:11

Joepie ….. we mogen weer carnaval vieren! Trek je mooiste verkleedpak aan en kom naar de kindermiddag van de On-Ganse! Daar kun je jezelf laten schminken, lekker dansen, springen, polonaise lopen en zingen.

Nichtje Fien maakt er met Jeugdprins Huub en Jeugdpage Margaux een gezellige middag van. Je mag je vader of je moeder meenemen op jouw kaartje. Vanaf 14.11 uur kun je hen ook achterlaten bij de Gansefanfare. Daar wordt op ze gelet, zijn er activiteiten en leuke muziek om ze bezig te houden terwijl jij in de grote zaal aan het feesten bent! Om 16.11 uur kun je ze weer ophalen, maar ze mee krijgen naar huis zal lastig worden zo leuk wordt het. Papa en mama mogen natuurlijk ook met jou mee de feestzaal in, ze kunnen lekker zelf kiezen. Zien we je daar?

Locatie