Beeld K.I.S.S.
Beeld K.I.S.S. Foto: Dana Dijkgraaf

Modekwartier viert de liefde met fashion en design

zaterdag 11 februari 2023 10:00 t/m 18:00

Valentijnsevenement K.I.S.S. op zaterdag 11 februari, Modekwartier viert de liefde met fashion en design

De ontwerpers en winkels in het Modekwartier brengen op zaterdag 11 februari van 10.00 tot 18.00 uur een ode aan de liefde. Tijdens K.I.S.S. kunnen bezoekers die dag terecht in deze Arnhemse creatieve wijk voor een mooi en aantrekkelijk Valentijnscadeau. Voor zichzelf, of voor hun geliefde. De ambachtelijke ondernemers adviseren graag bij het vinden van een bijzonder cadeau. Het publiek kan de winkels en de ateliers bezoeken en zich door de ontwerpers en de makers laten inspireren. Iedereen wordt er met alle liefde ontvangen. De titel K.I.S.S. is een verwijzing naar Valentijnsdag en staat voor Klarendal Is Super Sexy. 

JA IK WIL! 

Tijdens K.I.S.S. wordt tevens het thema van de Nacht van de Mode gelanceerd. Op de posters verwijst een QR-code naar de website van het Modekwartier. Onder de noemer JA IK WIL! wordt het thema van de Nacht van de Mode onthuld.

Locatie