Open Podium in De Lantaern

zaterdag 7 oktober 2023 20:30 tot 23:30

ZEVENAAR - Op 7 oktober staan weer drie artiesten op het Open Podium van Muziekcaf√© De Lantaern. 

Sous w Nokta is een Libanees/Nederlands duo. Met twee akoestische gitaren brengen zij sfeer, vari√ęrend van vrolijkheid tot melancholie. Sous w Nokta bestaat uit Antoine Khalil and Jan-Hendrik Venhuizen. Daarna laten de Nightingirls hun liedjes horen. Zij zijn begonnen bij de Ulftse Nachtegalen. Nu zingen de drie dames vooral kleinkunst, lichte pop en jazzmuziek. Covers, maar ook eigen nummers. Hierbij begeleiden ze zichzelf met onder andere piano en gitaar. En de avond wordt afgesloten met The Dunes, een gezellige coverband uit Doetinchem. Ze spelen pop-rock aangevuld met Nederlands- en Duitstalige nummers. Liedjes waarbij je kunt meezingen, en uiteraard ook meedansen. Open Podium-avonden zijn altijd gratis toegankelijk. De avond begint om 20.30 uur