Filmavond Spirizin Lobith

woensdag 4 oktober 2023 19:30

LOBITH - Op 4 oktober vertoont Spirizin Lobith de film ‘De 8 bergen’ naar het boek van Paulo Cognetti. De zaal is open om 19.00 uur, aanvang film 19.30 uur

De toegang is gratis. Na afloop wordt een bijdrage in de kosten op prijs gesteld. Bezoekers krijgen koffie/thee bij binnenkomst en na afloop een drankje.

De film vertelt het et verhaal van de bijzondere vriendschap tussen de stadse Pietro en Bruno, een jongen uit de bergen. In hun levenslange zoektocht naar geluk zwerft Pietro de hele wereld over terwijl Bruna trouw blijft aan zijn berg. Ondanks de totaal verschillende levens, blijft de vriendschap uit hun kinderjaren ogenschijnlijk onverwoestbaar. Een film over liefde tussen mensen, eenzaamheid, houvast, familierelaties en een verknochtheid aan een streek.