Twente Plat
Twente Plat Foto:

Twente Plat in Zevenaar

zaterdag 21 oktober 2023 20:00 tot 22:00

ZEVENAAR - Twente is het land van tradities. Van klootschieten tot kraamschudden en van midwinterhoornblazen tot carbid schieten: Twente is trots op z`n cultuur. Een van de mooiste tradities is de tournee van het gezelschap Twente Plat. Al jarenlang komt dit twentse cabaret elk seizoen met een heerlijk en gloednieuw programma waarbij het goed toeven is. Het publiek een prachtig avondje uit bezorgen is het ultieme doel en daarin speelt de twentse humor de absolute hoofdrol. Op zaterdag 21 oktober komt het gezelschap naar Zevenaar.

Alle bekende personages worden ook dit seizoen weer ten tonele gevoerd. Hendurk & Geessie is het boerenechtpaar dat op smeuiige wijze vertelt over de bijzondere figuren uit hun dorp. Mans is de jonge cabaretter die zijn avonturen voornamelijk beleeft in het Haagse, waar hij als beveiliger van Mark Rutte in de weer is. Een ijzersterke creatie, waarmee hij de lachers op zijn hand krijgt. Aaltje & Trijntje zijn ook weer van de partij, twee al wat oudere hartsvriendinnen die heel wat te stellen hebben met hun mannen en hun kleinkinderen. De twee dames zijn elk seizoen weer goed voor vele lachsalvo`s.

In de muzikale omlijsting zijn alle vier de leden van Twente Plat van de partij. Ze brengen een aantal heerlijke dialectnummers, waarbij zij zichzelf begeleiden op een diversiteit aan instrumenten. 

Twente Plat speelt op zaterdag 21 oktober de nieuwe voorstelling in Theater Het Musiater, Bommersheufsestraat 62. De entreekaarten voor deze heerlijke avond uit zijn nu al in voorverkoop verkrijgbaar aan de theaterkassa.