Concentratie bij deelnemers Nijmeegse cultuurquiz
Concentratie bij deelnemers Nijmeegse cultuurquiz Foto: Ugenda.nl

8e Nijmeegse Cultuurquiz

zondag 29 januari 2023 15:30 t/m 16:30

Na een jaartje corona-afwezigheid, organiseert Ugenda voor de achtste keer de Nijmeegse Cultuurquiz. Op zondag 29 januari kun je met je team de strijd aangaan voor de beste cultuurkenner van Nijmegen. Twee jaar geleden ging het team van Radio Macaroni er met de felbegeerde wisseltrofee vandoor. Ben jij er klaar voor om die over te nemen? Kom dan op zondag 29 januari om 15.30 uur naar Ugenda’s vaste stek: de Thiemeloods.

Nee, geen standaard pubquiz, maar een wedstrijd in kennis omtrent cultuur en uitgaan in Nijmegen. In veertig vragen (en een fotoronde) word je getest wat je weet over cultuur in Nijmegen in het afgelopen jaar (en een beetje over 2021). 

Op zondag 29 januari kun je aanschuiven in de Thiemeloods. Cultuurmakers en -liefhebbers worden uitgenodigd om deel te nemen als team van maximaal vier personen. Het winnende team ontvangt een mooie prijs en wordt geroemd als de cultuurkenner van 2022. En je mag een jaar lang de felbegeerde trofee op je bureau of schouw zetten. Schaar je in het rijtje van eerdere winnaars als Bibliotheek Nijmegen, Summer Capital en Radio Macaroni.

De presentatie is in handen van Ruud Vos. Deelname is €10,- per team.

Locatie