Dikke dames
Dikke dames Foto: Renée Rokers

Workshop Dikke dames schilderen

vrijdag 9 december 2022 13:00 t/m 15:30

Vrijdag 9 december geven Johan Maas en Renée Rokers in het Creatief Centrum Nijmegen-Zuid (Tolhuis 44-44) een workshop ‘Dikke dames schilderen’. De workshop is van 13.00-15.30 uur en na afloop ga je met je eigen geschilderde dikke dame naar huis.

Je gaat aan de slag op een canvas van 24x30cm. Je kunt uit verschillende voorbeelden kiezen. 

Aanmelden en kosten

De kosten voor de workshop zijn € 12,50 per persoon. Hiervoor krijg je alle materialen die je nodig hebt voor je werkstuk, intensieve begeleiding, penselen in bruikleen en koffie of thee. Aangezien je met verf aan de slag gaat raden we je aan om niet in je mooiste outfit te komen, maar kleding aan te doen die vies mag worden.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@ccnz.nl onder vermelding van Workshop dikke dames schilderen. Je kunt je ook persoonlijk aanmelden (op werkdagen tussen 09.00 – 15.30 uur) bij Creatief Centrum Nijmegen-Zuid, Tolhuis 44-44, Nijmegen. Om de workshop te volgen, hoef je geen deelnemer van CCN-Z te zijn of te worden. 

De workshop gaat alleen door bij voldoende deelname.

Wil je meer weten over de activiteiten van het Creatief Centrum Nijmegen-Zuid, kijk dan eens op onze website www.ccnz.nl

Locatie

  • Creatief Centrum Nijmegen Zuid


    Nijmegen