Part of Hanging Garden
Part of Hanging Garden Foto: Marieke Noort, Nijmegen

Monoprints van Marieke Noort

vrijdag 2 december 2022 13:00 t/m zondag 18 december 17:00

Noort is sinds 2012 in de ban van grafische technieken. Zeefdruk, materiaaldruk en kartondruk. Alle werken zijn uniek: monoprints. Noort is artistiek gedreven door de natuur en hoe we daar als mensen mee omgaan. Vorm, compositie en transparantie zijn belangrijke elementen voor haar antwoorden en troost.    

LangeHezel46 toont in december een selectie van haar werk met als thema ‘schoonheid van vergankelijkheid’. Niets is blijvend. Dat is droevig en mooi tegelijk. Een toepasselijke expositie om dit roerige jaar mee af te sluiten. Van harte welkom bij de opening op vrijdag 2 december van 17:00 tot 19:00u.

LangeHezel46 - Ruimte voor Kunst - is gevestigd aan Lange Hezelstraat 46 in Nijmegen. Tijdens deze expositie extra geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00u. Voor meer informatie en actuele agenda zie www.langehezel46.nl

Locatie

  • LangeHezel46

    Lange Hezelstraat 46
    Nijmegen