Een eerdere informatie-avond in de Thiemeloods
Een eerdere informatie-avond in de Thiemeloods Foto: Loes van Wersch

Isoleren en energiebesparen in oude woningen

dinsdag 13 december 2022 20:00

Wie in een oud huis woont is in deze tijd bezig met isoleren en energiebesparing. Er zijn veel vragen. Wat zet het meeste zoden aan de dijk? Zijn er makkelijke verbeterpunten? Wat is er mogelijk met een kleine beurs? Hoe kom je er achter waar de meeste warmtelekken zitten? 

Alles over tochtdicht bouwen, constructieopbouw, verwarmingstechnieken, isolatie-materiaalkeuze en tochtstrips.  Isoleren, verwarmen en ventileren horen bij elkaar. Jan van de Veerdonk zet, met ruim 40 jaar verbouwingservaring in de oude huizenvan Nijmegen, alles overzichtelijk op een rijtje en iedereen kan met kennis van zaken aan de slag. Je kunt je per mail opgeven voor deze avond op kantoor@veerdonkbouw.nl 

Locatie