Afbeelding
Foto: Volver

Tropisch winterconcert

zondag 11 december 2022 15:00 t/m 17:00

De dagen zijn kort, de nachten lang, en we verheugen ons alweer op het feest van het licht en de nieuwe lente. Op het zuidelijk halfrond is kerst een zomerfeest. Volver brengt u in de stemming met dit verwarmende Latijns-Amerikaanse concert. 

Swingende Spaanstalige kerstliederen over El Niño Jesús (het kerstkind) en Los Pastores (herdertjes) naast ingetogen ballades over lief en leed van de Latino’s. Muziek van beroemdheden als Mercedes Sosa, Ariel Ramirez en Violeta Parra naast volksliederen uit Argentinië, de Andeslanden en de Cariben. 

Dirigent-gitarist Gerard Schoren maakte speciaal voor het koor de prachtige meerstemmige arrangementen waarin ook zo nu en dan solisten(groepjes) uit het koor optreden. En zoals altijd wordt het koor begeleid door fluitist Rob Weterings, en diverse koorleden op percussie.

Informatie en tickets https://www.wijkcentrumbakermat.nl/zondag-11-december-2022-volver/

Locatie