• Alles
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Theater
 • (1)
  Natuur
 • (1)
  Cursus-Workshop
 • (1)
  Kinderevenement

Klinkerweg

zaterdag 3 oktober 13:30 uur

Servaas Beunk

Stilstaan bij wat of wie we hebben verloren en vooruit kijken hoe we vanaf hier verder willen. Dat is het thema van muziekvoorstelling Klinkerweg in de voormalige steenoven De Panoven in Zevenaar. Klinkerweg is meerdere keren te zien op 3 en 4 oktober 2020. Kaarten zijn vanaf nu te koop via www.klinkerweg2020.nl.

Bijzonder orkest

De muziek van Klinkerweg is gecomponeerd door Eva Beunk (21). Vorig jaar maakte zij de succesvolle locatievoorstelling Op Wacht in Fort Pannerden. Naast drie professionele musici (op basklarinet, lapsteelgitaar en accordeon) bestaat het orkest uit baritonsaxofoons, trombones, hoorns, klarinetten en slagwerkers. De slagwerkers spelen op instrumenten gemaakt van materiaal uit de steenfabriek.

Bakstenen beschilderd door jong en oud

Het decor van Klinkerweg bestaat onder andere uit bakstenen die zijn beschilderd door ouderen en jongeren uit de regio. Dit gebeurde tijdens een speciaal project over verwerking van verdriet met deelnemers van de dagbesteding Caleidoz en met leerlingen van basisschool Het Kofschip.

Vooraf reserveren verplicht

De voorstellingen zijn op zaterdag 3 oktober om 13.30 uur en 15.30 uur en op zondag 4 oktober om 12.00 uur, 14.00 uur en 17.30 uur in De Panoven, Panovenweg 18 in Zevenaar. Een ticket kost € 12,50. Vanwege de coronamaatregelen is vooraf reserveren is verplicht. Dat kan op: https://www.klinkerweg2020.nl/tickets/


deel deze activiteit

Locatie

De Panoven
Zevenaar
Panovenweg 18
6905dw


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden