• Alles
  • (1)
    Algemeen
  • (1)
    Tentoonstelling

Evert ten Napel bij Rebers Boek en Buro

vrijdag 16 juli 18:00 uur

Foto: ANP Photo

Onlangs verscheen het boek “Het Volksparkstadion is van Oranje” van Evert ten Napel. 'Goeie genade', 'Die dekselse Messi' en 'Het Volksparkstadion is van Oranje!', zijn kreten in het collectief geheugen van sportliefhebbers. Altijd in de enthousiaste stijl van Evert ten Napel. In zijn decennialange loopbaan als sportverslaggever werd hij 'de commentator van het volk'. Of het nou was van achter op de brommer tijdens de Tour de France, de halve finale tegen Duitsland op het EK 88, de Elfstedentocht of het schansspringen op nieuwjaarsdag, Ten Napel was erbij en deed verslag.

Naar aanleiding van de verschijning van zijn boek brengt Evert Ten Napel vrijdag 16 juni om 18.00 uur een bezoek aan Rebers Boek en Buro in Zevenaar. Rond 18.30 uur zal de commentator van ESPN kort geïnterviewd worden door Hans Jansen, voor en na dit gesprek zal hij zijn boek signeren.

Het bezoek en interview vindt buiten voor de winkel plaats, waar elke bezoeker geacht wordt zich aan de geldende Corona maatregelen te houden.


deel deze activiteit

Locatie

REBERS BOEK EN BURO
Zevenaar
Marktstraat 29
6901ak


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden