• Alles
  • (2)
    Evenement

Zeillessen voor kinderen vanaf 7 jaar

zondag 5 april 0:00 uur

Zeillessen voor kinderen vanaf 7 jaar

Voor kinderen vanaf 7 jaar organiseert Watersportvereniging Giesbeek een reeks van 12 zeillessen. WSV Giesbeek beschikt over drie soorten boten om in te zeilen. Afhankelijk van de leeftijd en al eerder opgedane zeilervaring kunnen kinderen les krijgen in de Optimist (8-12 jaar oud), de Laser Pico (ouder dan 9 jaar) en de Cadet (8-15 jaar).

De Optimist is een stabiele onzinkbare boot waar kinderen zelfstandig in leren zeilen. De Laser Pico is een snelle wendbare boot waarin het bijna onmogelijk is om droog te blijven. De Cadet is een sportieve jeugdzeilboot om gezellig met z'n tweeën in te zeilen.

Als voorbereiding op en/of ter kennismaking met het zeilen start WSV Giesbeek de zeillessen met een kick off zeiltraining op zondag 5 april in Zwembad De Dumpel (Velp). Daarna start de reeks van 12 zeillessen bij WSV Giesbeek. De kosten bedragen € 165,- maar dat bedrag is exclusief de kosten voor het lidmaatschap.

Kijk voor meer informatie op de website van WSV Giesbeek (www.wsvgiesbeek.nl). Of neem contact op met Martijn van Straaten via martijn.vanstraaten@wsvgiesbeek.nl.


deel deze activiteit

Locatie

WSV Giesbeek
Giesbeek
 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden