• Alles
 • (2)
  Lezingen
 • (2)
  Theater
 • (1)
  Religie
 • (5)
  Evenement
 • (3)
  Muziek
 • (1)
  Cursus-Workshop

Viering 20-jarig bestaan Sociëteit de Liemers

zondag 18 augustus 14:00 uur

Foto: R. van Stralendorff

Op zondagmiddag 18 augustus besteedt Sociëteit de Liemers  aandacht aan het feit, dat de zij al weer haar vierde lustrum mag vieren.

De Sociëteit de Liemers vormt al 20 jaar voor een 35-tal bedrijven een netwerk dat garant staat voor onderlinge betrokkenheid, kleinschaligheid en gemoedelijke interactie. Door het aanbieden van uiteenlopende activiteiten ontstaat er voor de aangesloten leden een platform waar naast gezelligheid ook business to business goed kan gedijen. Zeker ook, omdat de partners zich bij die activiteiten echt welkom voelen!

Naast die hoofddoelstelling ondersteunen de leden met hun bijdrage de grote groep vrijwilligers binnen de voetbalvereniging DCS.

Het jubileum wordt gemarkeerd met een extra activiteit waar niet alleen de huidige leden en hun partners zijn uitgenodigd, maar ook alle oud-bestuursleden. 

Voor deze lustrumbijeenkomst is daarom gekozen voor een afwijkend tijdstip en dag maar met dezelfde laagdrempelige en aantrekkelijke invulling.

Er wordt om 14.00 uur gestart met koffie in de Stadsbrouwerij aan de Markt in Zevenaar.

Daarna kunnen de aanwezigen deelnemen aan drie korte rondleidingen.

Met interim directeur Anja van Norel wordt er een bezoek gebracht aan Huis Sevenaer waar zij de plannen die er zijn met dit unieke stukje Zevenaar uit de doeken zal doen.

Coby van Dalen en Henny Kamphorst gaan het nodige vertellen en laten zien van hun Bed & Breakfast die zijn in het historische pand aan de Wittenburgstraat runnen.

En in het proeflokaal kunnen de deelnemers het brouwproces bekijken en zelf enkele resultaten testen.

Uiteraard wordt er afgesloten met een borrel en een hapje. 

En wilt u als ondernemer meer weten over de Sociëteit mail dan naar info@societeitdeliemers.nl of kijk op de website. 


deel deze activiteit

Locatie

Proeflokaal de Wittenburg
Zevenaar
Markt