Deng Boys
Deng Boys Foto:

Lachen, gieren en brullen met Deng Boys

Zaterdag 11 mei op podium van Het Musiater

Op zaterdag 11 mei zullen de onmiskenbare heren van Deng Boy het podium van Het Musiater in Zevenaar in beslag nemen met hun nieuwste voorstelling "Twee keer zo oud". 

Voor fans van Roué Verveer is dit een avond die je niet wilt missen. Deng Boy, normaal te zien met Surinaamse comedy collega’s, staat dit keer met z’n tweeën op het podium, klaar om het publiek te trakteren op een avond vol humor en herkenning.
Elk jaar brengen de mannen een nieuwe show uit, en ook dit jaar beloven ze weer te zorgen voor een spetterende avond vol ludieke sketches. Ouder worden gaat gepaard met zijn eigen uitdagingen, maar Deng Boy weet met hun onuitputtelijke energie en scherpe humor de zaal keer op keer te vermaken. In "Twee keer zo oud" delen ze hun ervaringen over het ouder worden in een maatschappij die steeds jonger lijkt te worden. Maar één ding staat vast: niet alleen zijzelf, maar ook het publiek wordt twee keer zo oud!
De heren van Deng Boy, beiden geboren in Suriname maar op jonge leeftijd naar Nederland gekomen, weten als geen ander hoe ze comedy uit beide culturen kunnen combineren tot een onvergetelijke show. Hun optredens zitten vol met herkenbare situaties en grappen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Van Rotterdam tot het landelijke podium: het succesverhaal van Deng Boy De reis van Deng Boy begon in 2001 op de lokale (Surinaamse) radio in Rotterdam, waar ze met hun programma 'Deng Boy Fu a Birti' (de jongens van de buurt) al snel bekendheid vergaarden. Na succesvolle live shows in theater Zuidplein en samenwerkingen met andere Surinaamse comedians, sloten ze zich aan bij Puuree Management. Sindsdien reizen ze het land door met hun shows, en hebben zelfs een rol bemachtigd in de Nederlandse speelfilm 'Tuintje in mijn hart'. Mis deze kans niet om kennis te maken met de hilarische wereld van Deng Boy.

Bestel online je kaarten op www.liemerskunstwerk.nl. Aanvang: 20.15 uur, prijs € 21,25 incl. consumptie.